27-03-08

Gekwetst ... again

Je hebt mensen die er nooit last van hebben en je hebt er die er mee blijven sukkelen. Helaas hoor ik bij de laatste groep. De laatste keer dat ik ging lopen was 27 februari .... met veel pijn nadien. Resultaat was veel rusten. Dinsdag ll heb ik het opnieuw geprobeerd, 5km in het bosje. Onderweg ervaarde ik geen last, maar gisteren had ik continue pijn aan mijn scheenbeen. Het is zelfs een beetje gezwollen en je voelt vocht zitten. Geen goed teken hé.

katTelkens moet ik opnieuw opbouwen en als ik weer wat beter ben in het lopen, geraak ik gekwetst ... weer opnieuw beginnen. Toegegeven, ik krijg een beetje een hekel aan het lopen. Een tweestrijdig gevoel omdat ik wel spijt heb, want ik had graag eens wat grenzen verlegd of gewoon verder lopen zonder pijn.

 Misschien tijd om een andere sport te zoeken...

11:07 Gepost door Sylvia in Rust | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

10-09-07

Nog 1 week te gaan ...

Pfff, reeds 1 week rust heb ik erop zitten ... Het doet gelukkig niet meer zoveel pijn maar af en toe komt het zeurend gevoel naar boven. Alleen zaterdagavond voelde ik weer die "echte" pijn. Waarschijnlijk een verkeerde beweging (lees: druk) gedaan. Hopelijk zal het volledig genezen zijn tegen het einde van de week zodanig dat ik volgende week weer rustig mijn loopschoenen kan aantrekken.

boring babyEerlijk gezegd verveel ik mij ... en het lijkt wel dat ik meer moe ben dan anders ... Even die schoenen aantrekken en enkele km's lopen geeft mij meer energie dan gelijk wat ook. Zelfs heb ik op het moment zelf geen zin, achteraf kun je weer "de wereld verzetten". Ondanks ik er nog maar 3 gelopen heb, mis ik die wedstrijden, ik heb gewoon de smaak te pakken ... 'n beetje stress en 'n beetje jezelf pushen en dan de finish halen, super en natuurlijk achteraf gezellig je Knipoog"vochtbalans" terug op punt zetten . But I'll be back ... nu nog even concentreren op een goed herstel.

09:42 Gepost door Sylvia in Rust | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |