25-01-08

week 4

Maandag: rust - dinsdag: 2,5km -> onderweg moeten stoppen omdat knie en enkel zeer deden - rest van de week: rust. Totaal: 2,5km.

verbandToen ik dinsdag begon met lopen, voelde ik al dat het niet goed zat. Mijn hartslag was veel te hoog in vergelijking met het tempo dat ik liep. Tegen dat ik goed en wel in het bosje aan het lopen was, deed mijn enkel en knie zoveel pijn dat verder lopen onmogelijk was. Teleurgesteld stapte ik terug huiswaarts. Ik schuif de schuld op "stress en vermoeidheid". Examens kruipt in je kleren. Nog één week en ik ben er vanaf (dit semester dan toch)!

Maandag probeer ik terug rustig te lopen ... ik zal het wel snel aanvoelen of het lukt of niet. Tja, aangezien mijn conditie nog nergens op trekt, loop ik de eerste wedstrijden van het OLC voor plezier en sfeer. Zolang ik maar toekom ... liefst zonder pijn!

Ik hoop echt dat ik mijn loopschoenen niet over de haag moet smijten. Want nu sukkel ik toch wel regelmatig met pijn aan de gewrichten of ne keer een ontsteking hier of daar. Maar ... het is een hobby ... bij mij gaat het niet rap, als het maar vooruit gaat, dan ben ik tevreden.

12:48 Gepost door Sylvia in Weekoverzicht | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

stress Geen zorgen maken, het vele blokken was er teveel aan. P.S. Is het je al opgevallen dat Koen minder praat en meer aan het luisteren is als hij loopt ? !!!!

Gepost door: Wim | 28-01-08

easy does it ! inderdaad wim, ik luister meer naar sylviaatje, maar ze mag ook eens nar mij luisteren hoor !
neen, alle gekheid op een stokje, sylvia : keep your pantyhoes aan. Rustig (!!!!) aan opbouwen, niets forceren en denken aan die oostende-brugge ten miles. Eenmaal die examens gedaan zijn zul je terug wat meer tijd vrijhebben om het km-aantal rustig (!!!) op te bouwen.

Gepost door: kj | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.