14-11-07

SoVa

Eens iets heel anders ...

Tijdens mijn opleiding (verpleegkunde) gaan wij jaarlijks voor enkele dagen naar de Warande in Kortrijk, waar we werken aan onze sociale vaardigheden. Dit jaar kwam samenwerken, competitie, conflicthandeling en vergaderen aan bod. Je wordt er ook geconfronteerd met je positieve en negatieve kanten. Eigenlijk zou iedereen dit eens moeten meemaken. Het is geen overbodige luxe om jezelf beter te leren kennen.

Nu wist ik wel dat ik een beetje competitief ingesteld was ... hmmmm ... . We  werden in 2 groepen ingedeeld en moesten het tegen elkaar opnemen. Touwtrekken, samen op 2 balken over de streep, en over "eilandjes" aan de overkant geraken als eerste ... heel leuk en we waren heel sterk. Echter de laatste proef (die 3ptn opbracht) haalden we net niet. Tja ... ik wou persé winnen met onze ploeg, heb alles gegeven, maar het mocht niet baten. Blijkbaar kan ik niet zo heel goed tegen mijn verlies en ben ik heel competitief ingesteld. Nu hebben we allemaal onze positieve en negatieve kanten. Het is belangrijk te weten welke deze zijn en daar correct mee om te gaan.

's Avonds was het "karaoke" en zongen we allemaal uit volle borst. Resultaat ... regen de dag erna :-) ... Maar plezier hebben we zeker gehad.

Vorige week (wk 45) ben ik maar éénmaal gaan lopen (woensdag 8,4km). Is niet goed hé ... ook deze week zal ik blij zijn als ik één keer mijn loopschoenen kan aantrekken. Maar volgende week herpak ik mij. Nu komt het wel goed uit ... heb wat last van de jaarlijkse verkoudheid ... dus een beetje rust doet deugd. Toch ... voel ik mij een beetje schuldig (velen zullen begrijpen wat ik bedoel). Vandaag heb ik van het OLC mijn criteriumnummer gekregen nl. 863 en zit in categorie D1. Ben eens benieuwd of ik enkele punten zal kunnen verzamelen.

15:33 Gepost door Sylvia in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

competief beestje je hebt nog maar je nr vast en je zit al te denken aan je puntjes
het eerste jaar moet je zien als een verkenningsjaar
allemaal uitlopen en er een goed gevoel aan overhouden is ook al zeer goed en nu en dan eens een paar puntjes meepakken is ook ok
hou je sterk en probeer toch minimaal 2 keer in de week te gaan lopen
een beetje minder tijd in koen steken en een beetje meer in het lopen :-)
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 14-11-07

2 December hèy! leuk nog iets van je te vernemen!
Komen jullie ook de tweede december naar gistel? cfr site koen vansteenkiste. Voorsmaakje voor ...
geniet van alles waar je mee bezig bent! Hopelijk ist al wa minder druk voor je!
Tot gauw!

Gepost door: Sjarlot | 14-11-07

olc leuk hé, zo'n criteriumnummer ?! Nu zul je serieus sjette kunnen geven ;-)

Gepost door: kj | 15-11-07

De commentaren zijn gesloten.