29-10-07

week 43

Goh, het is niet altijd evident om een gaatje te vinden om te lopen. Het is geen excuus om niet te moeten. In tegendeel, ik wil lopen ... liefst 3 tot 4 keer per week ... maar soms is het echt onmogelijk. De combinatie van huishouden, 2 kindjes, school, studeren ... pfff ... en nu in de winter is het nog eens vroeg donker ... eerlijk gezegd, ik loop niet graag in het donker.

Maandag liep ik 8km. Normaal gezien moest ik woensdag en vrijdag ook lopen. Helaas kwam er iets tussen.

Zaterdag naar het bosje en 8,4km gelopen. Onderweg werden we tegengehouden door een gastje van 12, schat ik. Ze waren met 3 (2volwassen) gaan mountenbiken en één van hen was met een smak tegen een boom uitgegleden. Ja, daar sta je dan ... ik mag dan wel studies verpleegkunde volgen. In real life is het schrikken... "wat moet ik nu doen?" Gelukkig kwam de persoon bij bewust zijn. We zijn even bij hem gebleven tot zijn "collega" terug kwam met de auto. Het beste is zo snel naar spoed gaan. Ik veronderstel kaak ontwricht (of gebroken) en hersenschudding.

Zondag heb ik 13,9km gelopen. Langste afstand tot nu toe. Iets te snel gelopen 1u36' (m'n hartslag was iets te hoog). Er is geen schade ... Volgende week loop ik weer 'correct'. Normaal gezien woensdag en zaterdag.

Totaal aantal km's deze week: 30,3km.

16:02 Gepost door Sylvia in Weekoverzicht | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

weder Het weder in NY halfbewolkt en vooral tussen de +14° en +19° dag van marathon +17° droog weinig wind. staat op yahooe weather telezen? Clint

Gepost door: Clint | 29-10-07

sjiek heel goed gedaan meid, diene mountainbiker had het getroffen dat je in de buurt was ! sjiek wih...

Gepost door: kj | 29-10-07

Ondanks de drukte nog een behoorlijke afstand gelopen.En tsja, daar sta je dan, gelukkig kwam de man weer bij!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 30-10-07

Vrouwen .... zijn heel goed in organiseren ,alé is zelfs bewezen ;-) bij mij is het ook soms gaatjes zoeken ,maar tlukt ,ik heb mij ook ingeschreven in een loopclub dan loop je nooit alleen en in het donker met een stuk of 4 vb ben je meer "mans" (vrouw) want ik train liefst voor lange "targets" en dan is 5x een must ps en we zijn hier al aant duimen voor de NYers ;-)))

Gepost door: katrien | 03-11-07

De commentaren zijn gesloten.