23-10-07

Massajogging De Olifant

Mijn 4e wedstrijd. Man, man man wat lag het niveau hoog, natuurlijk is dat niet goed voor mijn ego. Ik wou -ondanks beter weten - meelopen (met de laatsten) maar al snel had ik door dat zelfs dat tempo hoog lag. Toch gaf ik Massajoggingniet op. Ik wou heel graag binnen komen onder de 55' (je moet toch een doel hebben hé) Maar aan 7km kreeg ik ne klop, dan maar m'n tempo even vertragen ... niet stoppen. Gelukkig kwam Koen mij tegemoet aan de 8km (Thanks!!!) anders was het zeker een fiasco geweest (lees >60min). Door samen verder te lopen, kreeg ik weer moed en kon ik verder... 

Het was zwaar voor mij ... blijkbaar is mijn condititie minder goed dan toen in Middelkerke (daar had ik nog over). Ik was nu echt kattelam toen ik toekwam. Hoofdpijn en tintelen over heel mijn lichaam.

Binnengekomen als 315 met 58'57". Er valt aan te werken ;-).

Proficiat aan de damens en heren ... er zitten weer sterke prestaties tussen. Pet af!!!

Gelopen km's in week 42: 18km. Niet genoeg, dus een beetje meer tijd in het lopen steken (spijtig dat een dag maar uit 24u bestaat).

16:26 Gepost door Sylvia in OLC | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Doelstelling hoi,
Proficiat met je prestatie.Je zou ook als doelstelling kunnen nemen om de wedstrijden gewoon uit te lopen.Vele supporters aan de kant zouden dat zelf willen kunnen.En jij doet dat ook al ben je nog nie lang bezig.Leg de lat niet te hoog voor jezelf.Je hebt een winter lang om te trainen.
Grtz Rita

Gepost door: poppetje | 23-10-07

HELABA !!! Ge mag zo niet neer kijken opjezelf !!! Hebt toch een mooie tijd en de ene dag is de andere niet geloof me vrij , Gelijk goe ,een dikke proficiat !!

Gepost door: katrien | 23-10-07

Mooie tijd hoor! en je gaat steeds beter.
En als je niet slaapt, dan heb je wat aan je 24 uur ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 24-10-07

uitlopen Toch proficiat hoor Sylvia,
er zijn er nog veel meer die de wedstrijd laat staan een halve wedstrijd nog niet kunnen uitlopen!!! Doe zo voort.

Gepost door: lazyhorse | 24-10-07

the only way is... UP ! alle begin is moeilijk, jij hebt deze periode ondertussen al g^passeerd maar door een kwetsuur moet je (enigzins) terug opnieuw beginnen. Dan is het even een harde noot kraken om terug ietwat "op niveau" te komen. Anyway, de wedstrijden zijn gedaan, ideaal moment dus om wat te bezinnen en te herbronnen (sauna ?) De winterperiode is trouwens een ideaal moment om terug de conditie wat op te vijzelen. In het voorjaar sta je er zeker weer goed voor Sylvia ! (behoudens kwetsuren natuurlijk)
toi toi toi !

Gepost door: kj | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.