15-10-07

Eindhoven

Om het in één woord te omschrijven ... impressionant. Zo'n massa volk, met allemaal één doel ... uitlopen. Man man man, ik heb er veel zien afzien ... "sporten is gezond". Maar ondanks het afzien komt iedereen vol euforie over de finisch ... Proficiat aan elke deelnemer!! Nederland weet wel hoe ze moeten organiseren. Zowel voor deelnemer als toeschouwer is het een leuk evenement.

Tot zaterdagavond heb ik getwijfeld om toch maar mee te doen. Maar verstandig genoeg heb ik mijn loopschoenen thuisgelaten. Volgend jaar doe ik mee (als we dan maar niet gekwets geraken!!). Laat ons maar eerst gewoon "stappen" voor we lopen, beginnen bij het begin. Misschien eens een 10-mile uitlopen?

We zijn dus 's morgensvroeg (allé vroeg ... 9u) naar Eindhoven vertrokken met Rita & Alain, Dirk en Koen. Sommigen al wat nerveuser dan anderen (waarschijnlijk hadden wij, supporters, er meer last van). We zijn in één Eindhoven 14102007geheel toegekomen, met dank aan Alain ;-) en heel mooi optijd. Toegekomen gaf ik met heel veel spijt in het hart mijn chip terug terwijl de andere hun gingen omkleedden. Daarna met de pendelbus terug naar het centrum waar de start was. Terwijl Rita, Dirk en Koen wachtten op het startschot om 14u gingen Alain en ik naar het punt van 5km. Maar bij punt 2km bleven we staan en ook daar hoorde we het starschot ... al na 6min kwam de eerste aangelopen. Wat een snelheid ... na een 8 kleine minuutjes zag ik Koen voorbij komen. Alain liet ik achter en vlug ging in middendoor naar punt 10km. Ik moest er geraken in 20min. Opnieuw zag ik Koen voorbijlopen, hij zag er nog steeds goed uit. 40min had ik om aan de finisch te geraken. Dwars door, maar toch een 5tal km (denk ik) maw heel heel goed doorstappen (soms even lopen). Oef aan 1u22' aan de finisch maar helaas zag ik Koen niet aankomen. Het scherm was niet scherp. Toch wel spijtig. Maar wat een prestatie ... 1u25'20" ... proficiat hoor! Ook Rita heeft heel goed gelopen en ook Dirk heeft een nieuwe PR.

's avonds zijn we nog iets gaan drinken in het centrum waar we met Charlotte en Francis hadden afgesproken. Ook zij hebben sterk gelopen. Nadien zijn we nog iets lekkers en gezond gaan eten. Blij dat ik 's avonds in m'n bed lag, en dat zal voor vele zo geweest zijn.

Gelopen kilometer in week 40 en 41 ... 33,8km. Het is niet veel, maar ik ben geleerd. Ik loop met hartslagmeter en het gaat telkens een beetje beter. Rustig opbouwen en zorgen dat ik geen kwetsuren meer oploop.

14:10 Gepost door Sylvia in Supporter | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hartstikke leuk... Voila Sylvia, that's the spirit ! Doe zo verder en je wordt nog een echt "toppertje" ! (of hoe zeggen ze dat in Nederland ? toppie... topper...?? hahaha !) Desondanks heb je zondag toch ook een behoorlijk aantal km's afgelegd ;-)
Lekker, hartstikke top meid !

Gepost door: kj | 15-10-07

OLC Jammer dat ik je na de wedstrijd gisteren niet meer heb gezien! Goed gelopen he!! Proficiat! Tot....

Gepost door: Charlotte | 21-10-07

De commentaren zijn gesloten.