30-09-07

week 39

Maandag 5km - dinsdag rust - woensdag 5km - donderdag rust - vrijdag 7,5km - zaterdag rust - zondag 13,6km. Totaal: 31,1km

Zoals reeds gezegd loop ik nu met een hartslagmeter. Van iedereen kreeg ik het advies om te lopen met een hartslag die niet boven de 140 ging. Dus zo gezegd, zo gedaan. Maar genieten van het lopen deed ik niet meer. Vrijdag had ik er echt genoeg van. Ik dacht echt "als ik nu niet sneller mag lopen, dan smijt ik mijn schoenen buiten". Lopen onder de 140 is zo traag, onaangenaam traag. Vandaag (zondag) wou ik 2uur lopen... toen ik vertrok sloeg het spel direct 150, zelfs bij het wandelen ging hij niet meer onder de 130. Dat was de druppel ... mijn mp3 zette ik blok zodat ik het enerverende gepiep niet meer hoorde en ik vertrok in mijn eigen rustig tempo. Ik heb er zo van genoten, rustig loopje, de zon in mijn gezicht, praktisch alleen in het bos ('s morgens om 8u zijn er nog niet veel wakker denk ik). Daarom loop ik ... zsorry%5B10%5Dweten en vooruit gaan. Tja, een gemiddelde hartslag van 165. Ik wil het ervaren advies niet in de wind slaan, maar niet meer genieten van het lopen, dan kun je ook beter stoppen. Misschien ben ik nu niet zo goed bezig, maar ik geniet er weer van.

10:28 Gepost door Sylvia in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hartslagmeter Ik ben ook niet zo zot van zo'n dingen. Gisteren voor de eerste keer mee gelopen tijdens de duurloop. Een mens wil daar voortdurend naar kijken ! Gelijk heb je, lopen moet ontspanning blijven en als dat zonder hartslagmeter moet dan is dat maar zo.

Gepost door: Wim | 30-09-07

heart beat hartslagmeter blijven gebruiken hoor Sylvia ! Ahjah... wat ga je er anders mee doen ? By the way, ge moet die MP3 speler dan maar gewoon LOEIHARD zetten ! Gewoon maken dat ge niet doofjes wordt ;-) heheheh............
ps: probeer eens te lopen op Mozart of Bach, misschien dat je dan wat rustiger loopt !?!
;-)

Gepost door: kj | 01-10-07

Juist je blog ontdekt .... Ja amai ! jij ben een doorzetterke zo te zien !doe zo verder ik zeker nog pieppen ... groetjes :-)

Gepost door: katrien | 01-10-07

Ik loop zonder hartslagmeter dus geen idee wat goed moet zijn qwa hartslag..
En op gevoel lopen lijkt mij fijner.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 01-10-07

En sylvia wa word het zondag.Ben je suppoter of deelneemster.Tot zondag
Grtz Rita

Gepost door: poppetje | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.