25-09-07

Vanalles en nog wa ...

Oef, eindelijk nog een gaatje gevonden om eens een nieuw berichtje te posten. Reeds één week les heb ik er weer opzitten. Ik ben begonnen aan mijn 3e semester bachelor verpleegkunde. Ik dacht dat het eerste jaar moeilijk was, ... hmmm, dit jaar zal ik toch ook mijn sterren zien. Stap voor stap!

Koninginneloop 1Zaterdag geleden ben ik gaan kijken naar de Koninginneloop. Het weer was prachtig dus ideaal om te supporteren. De kindjes waren mee en vonden het leuk om mee te roepen, alleen wilden ze iedereen rapper zien voorbijkomen voor de 2e keer, dus jongens ... volgende keer meer tempo aub :-). Koen heeft dat weer goed gedaan hé ... 19e van de 165 dlnmrs in 45'10". Proficiat zenne! Ook aan alle anderen ...

's avonds zijn we gaan eten in Walraversijde, samen met martini clooneyandere webloglopers. Het was een gezellige bende, voor herhaling vatbaar. Mmmm en wat heb ik genoten van mijn afval van afval van kweetniemeerwa ;-) (lees: martini). Het eten was nog relatief lekker, "levendig vers". Kijk maar eens naar de blog van Koen.

Gisteren (maandag) ben ik na 3 weken rust terug gaan lopen, 5km in tempo 1. Jaja, ik heb mij een hartslagmeter aangeschaft om op die manier op een verantwoorde manier te trainen. Ik heb eens geluisterd naar mijn "coach". Geen pijn, geen last en het was niet vermoeiend. Maar het ging traag, heel traag. Tja, rustig terug opbouwen en kijken waar we uitkomen. Het deed wel deugd, ik ben blij dat ik weer vertrokken ben.

20:06 Gepost door Sylvia in Supporter | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zors Aha, nu weet ik waarom je naar de Martini grijpt. Hoe meer je ervan dringt, hoe meer Koen op Zors begint te lijken, is het niet?
Leuk zaterdag! Hopelijk ben je ook deelneemster op ouderjaarsavond? Let me spoedig know iet.

Gepost door: Francis | 25-09-07

goed goed zo
met een hartslagmeter en niet te vlug lopen
je zal nog een goeie worden
luister maar naar je trainer
hopelijk kan je van die martini afblijven want drank en lopen passen niet altijd samen he :-)
hopelijk kan je mee met oudejaars
we zullen er iets leuk van maken
grtz poppetje en rita

Gepost door: poppetje | 25-09-07

back on track inderdaad, ge zijt goed "vertrokken" zunneh ! onder het motto "traag maar gestaag" zal het zeker weer lukken !!!!

Gepost door: kj | 26-09-07

restart haha! dat hoor ik graag dajje weer vertrokken bent! Sjiek! Geniet ervan!

Gepost door: sjarlot | 26-09-07

De commentaren zijn gesloten.