16-09-07

Dwars door het westerkwartier als supporter

Laten we beginnen met iedereen proficiat te wensen voor de prachtige prestaties. Er zaten weer sterke tijden tussen ... Het was een wedstrijd van 9km zowel voor de mannen als vrouwen en dit in 3 rondes. Heel leuk als supporter omdat je dan iedereen een paar keer ziet voorbij komen.

Het kriebelde om mee te doen ... heel even dacht ik van vlug naar huis te keren achter mijn loopschoenen, maar dat zou pas onverstandig geweest zijn. En trouwens er komen nog zoveel wedstrijden ... Maar ja, die sfeer hé! Samen met Magda (vrouwtje van Gino Denaet) supporterden we voor de Westerkwartier 2mannen, en vrouwen ook hé ... Proficiat aan Rita en Charlotte, goed hoor damens, niet vergeten dat zij aan het herstellen zijn van een blessure! En dan onder de heren zijn er ook een heleboel mooie prestaties ... Francis, Vincent, Gino, Clint, Yves and many more, proficiat hé mannen ... maar laten we vooral Koen z'n prestatie niet vergeten ... binnen op 33'19" als 16e van de 213dlnrs, sterk hoor... die vele km's in de week beginnen hun resultaat te tonen. Hij was moe bij aankomst maar mag trots zijn met z'n prestatie en ik natuurlijk ben dat ook Knipoog.

Nadien gezellig bijpraten, en natuurlijk ervoor zorgen dat we niet uitdroogden. Ik mag dan niet gelopen hebben, vocht is van essentieel belang. Samen met Alain en Rita hebben we de boel afgesloten ... het scheelde niet veel of ze plaatsten ons met stoel en Leffe buiten.

14:27 Gepost door Sylvia in Supporter | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bijpraten amaaaai wat had ik pijn in mn hoofd gehad van al dat bijpraten
of waren dat die leffe s????
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 16-09-07

vocht Vocht is inderdaad van essentieel belang ...
twas leuk je ook eens "aan de zijkant" te zien ;-)
tsjeers !

Gepost door: kj | 18-09-07

Wat een leuk en mooi web-log!

Gepost door: jan | 18-09-07

De commentaren zijn gesloten.