10-09-07

Nog 1 week te gaan ...

Pfff, reeds 1 week rust heb ik erop zitten ... Het doet gelukkig niet meer zoveel pijn maar af en toe komt het zeurend gevoel naar boven. Alleen zaterdagavond voelde ik weer die "echte" pijn. Waarschijnlijk een verkeerde beweging (lees: druk) gedaan. Hopelijk zal het volledig genezen zijn tegen het einde van de week zodanig dat ik volgende week weer rustig mijn loopschoenen kan aantrekken.

boring babyEerlijk gezegd verveel ik mij ... en het lijkt wel dat ik meer moe ben dan anders ... Even die schoenen aantrekken en enkele km's lopen geeft mij meer energie dan gelijk wat ook. Zelfs heb ik op het moment zelf geen zin, achteraf kun je weer "de wereld verzetten". Ondanks ik er nog maar 3 gelopen heb, mis ik die wedstrijden, ik heb gewoon de smaak te pakken ... 'n beetje stress en 'n beetje jezelf pushen en dan de finish halen, super en natuurlijk achteraf gezellig je Knipoog"vochtbalans" terug op punt zetten . But I'll be back ... nu nog even concentreren op een goed herstel.

09:42 Gepost door Sylvia in Rust | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

vlot herstel easy does it... Als je volgende week nog een licht zeurend gevoel hebt in het scheenbeen is het beter nog een weekje rust erbij te nemen. En tzou eigenlijk beter zijn eerst wat te aquajoggen om zo minimale belasting te hebben. Maar SYLVIA ;-) don't panic, voor je't weet heb je die loopschoentjes terug aan en kan je "sjette" geven !

Gepost door: kj | 11-09-07

beter n dag teveel rust, dan één te weinig ... en je mag ook altijd je vochbalans op peil zetten zonder gelopen t'ebben... vrijdag bijvoorbeeld... ;o)

Gepost door: sjarlot | 11-09-07

rust rust doet wonderen staat er in mijn boekje en ik kan het weten he
een weekje wat is een weekje op een mensenleven?
je zwemt toch graag zodus regelmatig zwemmen en meerijden met de fiets met je ventje goed voor je conditie en je kan kj nog een beetje in het oog houden ook :-)
hou je goed en tot vrijdag voor de leffe he
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.