03-09-07

Eindhoven opbergen voor een jaar

Ik kom net terug van de dokter en ja hoor, zoals verwacht, een shin splits ... Het genezingsproces bestaat uit ontstekingsremmers, behandeling met ijs en natuurlijk ook twee weken complete rust, ook niet gaan zwemmen.

Met heel veel spijt en pijn in het hart berg ik mijn droom om in Eindhoven te lopen voor een jaar op. Na m'n 2 weken rust, beging ik mijn conditie terug op te bouwen maar dit maal op een heel rustig tempo ... Ik heb nu wel geleerd niet meer impulsief te reageren en te denken dat ik "de wereld" aankan. Het is niet omdat je 10km goed kunt lopen dat je automatisch het dubbele ook aankan. In de toekomst zal ik iets verstandiger reageren en vooral goed luisteren naar mijn lichaam. Pijn is een teken dat het rustiger moet ...

martini sunset

Tja, wat zal ik nu doen de komende twee weken? Veel relaxen en af en toe eens een lekkere martini ... en genieten van de zon (die zal ik dan wel moeten zoeken in zuiderse oorden vrees ik).

11:48 Gepost door Sylvia in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

no exit droom niet opgeven hoor ! eindhoven zal niet meer lukken maar er zullen nog genoeg sportieve uitdagingen komen ! wees maar gerust !

"stap voor stap" remember ?

Gepost door: kj | 03-09-07

NIET GETREURD hallo hebt het juist gelezen
spijtig he maar je kan wel mee he naar eindhoven om te supporteren he samen met mij een terrasje doen
je kan wel je inschrijvingsgeld terugvragen je verliest wel 5 euro maar de rest krijg je terug
zo zie je dat het vlug kan gaan,een kleine kwetsuur en al je trainingen zijn voor niks geweest
je zal nog je kans krijgen om je te bewijzen en dan gaat de tijdsdruk wat minder zijn en kan je gezapelijker opbouwen
grtz en tot woensdag meschien dan kunnen we al trainen voor in eindhoven :-)

Gepost door: poppetje | 03-09-07

Martini. Niks zo slecht als alcohol tijdens een genezingsproces. En dan nog Martini! Bwaark. Dat wordt gemaakt van de afval van de afval van kweetnietjuistmeerwat.
Om kwetsuren te voorkomen is het mss wel belangrijk dat je naast voldoende stretching ook een beetje aan andere dagelijkse gymnasische oefeningen doet.
Allez, mss zorg jij wel voor de foto's woensdag?
Tot dan!

Gepost door: Francis | 04-09-07

Balen Kan me voorstellen dat je baalt maar als je het nu rustig aandoet dan ben je binnen no time weer op de been en "vreet"je weer kilometers! (-:
Er komen nog genoeg andere loopjes waar je wel aan mee kan doen! Komt vast goed met zo'n instelling!
En die martini?? Ik zou het ook gewoon doen hoor! Je moet ook van het leven genieten, het bestaat niet alleen uit lopen!
Groetjes Patries

Gepost door: patries | 05-09-07

boos ben niet boos op jou
kom maar vlug terug uit blessure want we missen je
grtz rita en poppetje

Gepost door: poppetje | 06-09-07

Traag opbouwen Ja een kwetsuur is snel gemaakt. Men moet alles opbouwen week per week maand per maand. Zoals ikzelf ik kom van 3jaar wedstrijd lopen wist je 3jaar terug had ik bij mijn eerste wedstrijd 0 punten ik kon echt niet beter er stond een nul achter mijn naam. was dus bij de laatsten van mijn categorie op de bredene sas-loop. Nu pak ik veel punten . jaar na jaar verbeterd ik mijn tijden door soms traag te oefenen. Rust doet ook wonderen . Ik had nooit zitten denken drie jaar terug dat ik marathons zou lopen . Good luck in je genezingsproces

Gepost door: clint | 08-09-07

De commentaren zijn gesloten.