30-08-07

Wat een pech

Duizend keer kreeg ik te horen "zorg dat je geen blessures krijgt" ... Ik liep al m'n trainingen traag ... maar zondag was ik een beetje gehaast en was het wat donker dus liep ik sneller dan ik gewoon was. En ja hoor ... ik heb het zitten ... waarschijnlijk een shin splits. Wanneer je je pijngrens niet overschrijdt is het belangrijk te blijven lopen waarbij je snelheid en harde grond vermijdt. Doch gisteren heb ik halverwege mijn training het moeten opgeven ... het zeurend gevoel ging over naar pijn. Een paar weken geleden ging ik de pijn verbeten hebben maar ik heb ondertussen geleerd dat met pijn lopen je alleen je lichaam nog meer belast.

Een week rust waarbij ik mijn conditie zal onderhouden door zoveel mogelijk (proberen dagelijks) te gaan zwemmen ... Moet ik nu mijn droom om in Eindhoven de halve marathon te lopen, opbergen? Neen hoor ... opgeven staat niet in mijn woordenboek. Toegegeven dat ik gisteren serieus teleurgesteld was ... maar na enkele troostende woorden geef ik niet op. Op 14 oktober loop ik in Eindhoven ...

Ondanks ik graag wedstrijden loop, zal ik er nog maar eentje doen en dat is de Koninginneloop ... binnen 3 weken. Hangt er ook van af hoe ik hersteld ben.

Het is balen dat ik tot 7 september mijn loopschoenen moet opbergen maar het is het einde van de wereld niet. Ik hoop alleen dat ik niet helemaal opnieuw moet beginnen. Ik ben dan ook nog maar 4,5 maanden bezig.

10:04 Gepost door Sylvia in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

leugentje zou het niet kunnen zijn dat je daar al een beetje langer mee sukkelt en dat je er niet teveel aandacht aan hebt besteed?
zoniet kan dat niet komen van de ene op de andere dag hoor.
je zou eens beter naar de dokter gaan
dr goethals in de groenedijkstr is een goeie sportdokter die je wel zal helpen
een beetje ijs opleggen helpt ook
beter 5 X 10 min dan een keer 1 uur
verzorg je maar en zeker niet forceren want rust doet dikwijls wonderen
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 30-08-07

leugentje om bestwil waarschijnlijk inderdaad ! alain spreekt wijze woorden !

Gepost door: kj | 30-08-07

... rust doet inderdaad wonderen! Vele courage wi!Enne... die sportdokter zou ik wel in overweging nemen! mocht het geen leugentje zijn, dan ben je er vroeg bij, en is het makkelijker te behandelen!
Sterkte!

Gepost door: sjarlot | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.