27-08-07

Voorbereiding week 4

Zoals je zult merken zijn de even weken iets rustiger dan de oneven. Dit om telkens te kunnen recuperen. Jaja, ik heb dan ook een goed schema gekregen.

Normaal gezien moest ik maandag, donderdag en zondag lopen. Tja, gelukkig zijn er 7dagen in een week en moet je soms eens schikken omdat je ook nog andere verplichtingen hebt. Maandag ervaarde ik een beetje last van mijn heup (zondag was het de sirenejogging van 10km) en ben ik dan gaan zwemmen, 2km in 50'. Dinsdag en woensdag 'verplichte' (lees: tegen mijn zin) rust. Donderdag ben ik 10km gaan lopen, op het gemakje en vrijdag hadden we de ferme strandloop van 6km. Normaal gezien loop ik niet de dag vóór een wedstrijd, maar deze week had ik een beetje pech en ik moest kiezen tussen lopen de dag ervoor of erna. En eerlijk, de zaterdag ging het ook al moeilijk geweest zijn om te gaan lopen. Zondag ben ik dan terug in het bosje gaan lopen. Normaal gezien moest ik zeker 7km lopen. Maar omdat ik een beetje laat ben vertrokken, was het al betrekkelijk donker. Na 5km hield ik het voor bekeken. Dus bij schemering, een ander parcour zoeken.

Week 4 komt op 21km. Ik heb reeds 109km gelopen in mijn voorbereiding naar de halve marathon van Eindhoven. Loopt lekker hé!

09:53 Gepost door Sylvia in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

right on baby ! jahoor Sylvia, je bent schitterend bezig ! Zoals "gepland", neem ik aan ?
brr... 'tis nog steeds koud hé, de laatste tijd ?
;-)

Gepost door: kj | 27-08-07

niet goed hallo
lees ik wel goed de dag voor de wedstrijd nog een 10 km lopen is wel niet verstandig denk ik
zeker als je weekkilometers nog maar rond de 25 a30 km bedraagt
het beste voor een wedstrijd is een rustdag nemen
het is voor je te helpen hoor en niet om kretiek te geven
uitgerust aan de start verschijnen heeft ook voordelen
grtz en verzorg je
poppetje

Gepost door: poppetje | 27-08-07

idd je hebt volkomen gelijk alain ;-)
ik probeer ook altijd een rustdag vóór de wedstrijd in te lassen. En alst een zware was dan ook een rustdag erna... Sylvia, nu zal je deze (beginners- jaja ik weet dat ge dat niet graag hoort) fout geen 2x maken, niet ?
;-)

Gepost door: kj | 28-08-07

De commentaren zijn gesloten.