10-08-07

Voorbereiding week 2

Deze week was het een rustige week. Ik moet toegeven dat het telkens beter en beter gaat. Als ik even terugblik, dan sta ik versteld hoe mijn conditie erop vooruit is gegaan. Het is vandaag exact 4 maanden geleden dat ik ben begonnen met lopen. Toen kon ik nog geen 2 min lopen zonder mijn tong achter mij aan te slepen. Vandaag liep ik 60min - wel op een rustig tempo -  en had het gevoel dat ik nog langer kon lopen. Maar een wijs persoon wees mij erop dat ik mijn schema mooi moet volgen, dus volg ik zijn wijze raad op.

Deze week heb ik ook ondervonden dat het beter is om zonder muizenissen in je hoofd te gaan lopen. Piekeren onderweg vermoeilijkt het lopen. Maar aan de andere kant, wanneer je terug onder de douche staat, spoel je je stress wel mee weg.

Elke dag geniet ik meer en meer van het lopen. En wanneer ik een dag rust heb (wat mijn lichaam wel waardeert) mis ik het wel.

Week 2 een totaal van 23km. Dinsdag en donderdag telkens 7km in T2 - vrijdag 9km in T1.

11:26 Gepost door Sylvia in Training | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lekker om zo vooruit te gan en je kan met het hardlopen je zelf weer helemaal leeg maken, heerlijk!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 10-08-07

Piekeren Soms verdwijnen de muizenissen in je hoofd tijdens het lopen. Ofwel vind je onderweg de sleutel tot het oplossen van een probleem. Je krijgt het gevoel dat alles duidelijker wordt. Het is misschien maar een roes, maar na het lopen heb je inderdaad soms een voldaan gevoel.
Beter dat dan uitgeput te eindigen met spierpijn en braakneigingen. Je hebt een wijze meester!

Gepost door: Francis | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.